Személyes fiók létrehozása

Ha már rendelkezel személyes Safis fiókkal, akkor jelentkezz be a bejelentkezés oldalon a Safis regisztrációkor megadott email címeddel és a jelszavaddal.

A személyes fiók létrehozásával egyszerűen tudod követni rendeléseid állapotát és tudsz leadni újabb rendelést. Elég egyszer megadni az adataidat. A számodra szimpatikus termékeket a kívánságlistádra teheted, élvezheted a visszatérítéseket és bónuszokat, amelyek a fiókodban kerülnek jóváírásra. Az összegyűjtött bónuszokat később elköltheted. Mindezek mellett élvezheted a webáruházi áron történő vásárlást, amely 10-30 % kedvezményt biztosít számodra a fogyasztói árhoz képest.

Hálózati adatok

Saját Safis kóddal, webáruházi áron történő vásárlás lehetséges, ami általában 10-30% kedvezményt jelent a fogyasztói árhoz képest.
Bónusz vagy visszatérítési jog, amit teljes egészében levásárolható.

A törzsvásárlói jogokon felül, termék-továbbértékesítési jog, bónuszkifizetés bankszámlára, további jutalékok.
Az Értékesítői státuszról további információkat ITT olvashatsz.

Amennyiben nincs saját ajánlói kódod, kérd el az ismerősödtől! Ha az interneten keresztül találtál ránk, akkor KLIKKELJ IDE!
* Ajánló kódja:    Minta: HU-AA12345 Kérjük, hogy a kódot gépeld be! A bemásolt kódot nem fogadja el a rendszer.
* Ajánló neve:

Személyes adatok

* Vezetéknév:
* Keresztnév:
* Neme
* Születési idő
* Születési hely
* Anyja neve
* Leánykori név
* E-mail:
Kérjük, pontosan írd be az e-mail címedet, mert hibásan megadott e-mail cím esetén nem kapod meg az aktiváló e-mailt, így nem tudod használni Safis fiókodat megrendelések leadására!
* Telefon:
36707654321 formátumban írd be a telefonszámodat!

Számlázási adatok

* Irányítószám:
* Város:
* Utca, házszám:
Kiegészítő címadatok:
* Ország:
* Megye:

Jelszó

* Jelszó:
* Jelszó megint:

Ellenőrző kód
A kép feletti rubrikába írd be a képen látható ellenőrző kódot. Az ellenőrző kód védelmi célt szolgál. Arra a célra szolgál, hogy automata vagy gép ne tudjon regisztrálni! Ha a regisztráció közben hibát ejtesz az oldalon, akkor a rendszer minden esetben új kódot generál, amit újra be kell ide írnod!
Elolvastam és elfogadom az Üzletviteli szabályzat -ÁSZF -et.
Webmester: ITM
Safis Webáruház © 2018