Status vákuum edény és pumpa akció

Újonnan regisztráló tagoknak!

 

Az akció feltételei:

Általános rendelkezések:

 1. Az akció szervezője: Safis-EVO Zrt.: cégadatok: klikk ide
 2. Az akció tárgya: Status által gyártott kézi vákuum pumpa és 0,5 liter űrtartalmú vákuum tároló doboz együttes megvásárlására vonatkozik 6650.- Ft bruttó fogyasztói ár helyett promóciós, 990.- Ft bruttó áron.
 3. Az akcióban kizárólag korábban még nem regisztrált vásárlók, azaz új személyes Safis fiókot létrehozó vásárlók vehetnek részt.
 4. A résztvevőknek a www.safis.hu honlapon saját Safis fiók létrehozása szükséges az 5. pontban meghatározott adatok megadása mellett. A személyes adatok megadása önkéntes alapon történik, azok megadása azonban az Akcióban történő részvételhez elengedhetetlen.
 5. A személyes Safis fiók létrehozásának alkalmával az alábbi személyes adatok kerülnek megadásra a résztvevő részéről:
 1. Egy háztartás csak egy terméket vásárolhat, azaz egy állandó lakcímre legfeljebb egy termék kerülhet kiszállításra. Kiszállítást lehet kérni az állandó lakcímtől eltérő címre is, azonban egy regisztrált állandó lakcímről csak egy megrendelést fogadunk el.
 2. Csak 16 év feletti, magyarországi állandó lakcímmel rendelkező állampolgárok vehetnek részt az akcióban.
 3. A szervező vagy képviselője a regisztrált résztvevő által megadott adatok valódiságát jogosult ellenőrizni, azaz jogosult felkérni Résztvevőt, hogy mutassa be azokat.
 4. Személyenként (regisztrált személyes fiókonként) legfeljebb egy akciós termék vásárolható és legfeljebb egyszer.
 5. Akciós termék vásárlást csak a regisztrálást követően a weboldalon keresztül fogadunk el.
 6. Az akcióban résztvevő tag a regisztrációval hozzájárul, hogy a Safis webáruháztól elektronikus levél, vagy más formában információkat kapjon további promóciókról, lehetőségekről a Safis webáruházzal kapcsolatosan a regisztrációt követően.
 7. Az akcióban résztvevő további kedvezményes lehetőséget kap, hogy az akciós termék rendelésével együtt a Status gyártmányú vákuum ételtároló dobozokból és edényekből 20% engedményt kapjon, amennyiben legalább 2 db bármilyen vákuum ételtároló dobozt pluszban vásárol az akciós termék mellett. (Ezek a termékek: 0,5L; 0,8L; 1,4L; 2L; 3L; 4,5L hasáb vákuum tároló dobozok; 0,75L; 1,5L; 2,5L kerek vákuum tároló dobozok; 2l négyzet vákuum tároló doboz; 1L vákuum kancsó, illetve bármelyik üveg vákuum tároló doboz: 0,5L; 1,5L; 3L; szett vagy bébi vákuum doboz készlet)
 8. További 20% kedvezményt vehet igénybe az új regisztráló, amennyiben legalább 2 db vákuum ételtárolót vásárolt az akcióban, amely kedvezmény 5 napig áll rendelkezésére a termék kézhezvételét követően. A 20% kedvezmény a teljes Safis termékválasztékra vonatkozik.
 9. Az akció célja: megismertetni a Status vákuum tároló rendszert a vásárlóközönséggel.
 10. Az akció időtartama: visszavonásig vagy a készlet erejéig tart.

A Safis webáruházban csak regisztrált tagok vásárolhatnak!

Egyéb rendelkezések:

Termékátvételi lehetőségek:

 

2018. január 1.

Safis webáruház

Webmester: ITM
Safis Webáruház © 2018