Zéróponti víz

Zéróponti víz

A víz a világon mindenhol előforduló anyag. Az élet alapja. Elképesztő tulajdonságokkal bír és csodákra képes...


...a zéróponti víz akár felforgathatja a teljes tisztítószer és mosószer piacot!


Egy forradalmian új eljárás a felületek tisztításának területén. És nem csak felületek tisztítására alkalmas...

 

Mi a zéróponti víz?

A zéróponti víz csak színtiszta vízmolekulákból áll. Az előállítás során a vízmolekulák szétválnak, és megszabadulnak minden "kötöttségüktől", mikroszkopikus méretűvé válnak, amelyekhez nem kötődik semmilyen más molekula. A víz minden fizikai, kémiai és biológiai szennyeződéstől mentes lesz.
 

Mire képes?

Mint kiderült, elképesztő tisztító ereje és hatása van. A zéróponti víz olyan módon hatol be a felületbe, amelyre a szokásos víz nem képes. A pórusokban a víz fizikai kötésekkel kapcsolódik a szennyeződésekhez, és azokat kiszorítja az anyag felületére. A kiszorított szennyeződést további vízmolekulák érik, amik lemossák azt a felületről. A tisztítás az által történik, hogy a víz folyamtosan folyik a felületen. A tisztítás mértéke attól függ, hogy a víznek mennyi idő áll a rendelkezésére.

 

Miért nincsen mindenhol ilyen víz?

Mert a természetben ilyen formában nem fordul elő a víz. Hogy miért? Mert a víz a legerősebb és legsokrétűbb oldószer a világon. Ezért amint érintkezik bármivel, amit képes abból az anyagból oldani, azt ki is oldja belőle. Azonnal kötéseket létesít és viszi magával a megkötött anyagokat. Szállít sókat, fémeket, kőzetet, és még rengeteg anyagot. Nem véletlen, hogy az ember testének 60%-ban vízből áll. A víz az élet hordozó anyaga. A vér, szinte teljes egészében vízből áll és szállítja az élethez szükséges anyagok tömkelegét a testünkön belül. Szerves és szervetlen anyagokat egyaránt. A természetben színtiszta H2O molekulákat nem egyszerű találni, még nehezebb összegyűjteni és tárolni.

 

Mit tud ez a technológia?

Ez a technológia csak tiszta vízzel dolgozik. A titok a speciálisan előállított és 100%-ban tiszta vízben rejlik, ami teljesen mentes a vízkőtől, sóktól, fémektől, élő organizmusoktól, akár meg is lehet inni. Sőt az áramot sem vezeti.

Az eljárás mindenféle felületen alkalmazható: beton, fa, tégla, üveg, természetes kő, és mindenféle fém, műanyag és textil. Néhány típusú felület tisztítása még tesztelés alatt áll.
A zéróponti vizet különböző méretű mobil berendezésekben lehet előállítani, akár a tisztítás helyszínén is, vagy be lehet építeni különböző berendezésekbe. A berendezés mérete határozza meg a kapacitást.

A zéróponti vizes technológiánál nincs szükség vegyszerekre, a tisztított anyagok gyorsan megszáradnak. 

 
A zéróponti vízzel kezelt felületeken a szennyeződés sokkal hosszabb idő után tapad meg, mint a hagyományos eljárással tisztított felületeken, így azokat ritkábban kell tisztítani.

 

Mennyire megbízható?

Több teszt lefutott már a víz tisztító hatását vizsgálva.
Épület homlokzatokon, téglán, fán, üvegfelületeken.

A tisztító hatása szinte hihetetlen. Nem hagy nyomot maga után, és a tisztított felületek szebbek lesznek, mint korábban, mert a színüket is vissza-nyerik.

Ha fém, üveg vagy más sima felületeket tisztítunk vele, a mosás után a felületek teljesen cseppmentesen száradnak, akár a tűző napon is.
   

A fából készült épületek, vagy felületek tisztítása gyakran nehéz munka, mivel a fa egy nagyon szomjas anyag. A fából készült szerkezetekben, tárgyakban, ha magas a nedvességtartalom, akkor azok korhadni kezdenek és megtámadja a penész. A zéróponti víz eltávolítja a piszkot, a penészt és az algákat.
A hihetelen része ennek a tech-nológiának, hogy a munka befejezése után a 
fában nem marad víz! 

 

A Vajdahunyad várának oszlopain tesztelt víz hatását a jobb oldali képen láthatja! Azért volt különleges ez a tisztítás, mert a II. Világháború korommaradványai is a falon voltak, amiket semmilyen korábbi vegyi módszerrel nem tudtak eltávolítani. A zéróponti vízzel kb. 20 alatt teljesen tiszat lett a felület.

A zéróponti vizet előállító gép sok-sok év tapasztalat, és 15 év fejlesztése és munkabefektetés eredménye.

 
A zéróponti vizet nem egyszerű előállítani, mert azonnal oldja a vele érintkező anyagok jelentős részét, ezért egyedi és különleges szűrő-rendszerre van ehhez szükség.
 
 
A kidolgozott speciális rendszer kiválóan működik. Sikerült a vizet stabilan tartani, így lehetségessé vált a tárolása és későbbi használata tisztítási, vagy egyéb célra. 

Mire használható?

Használható épületek külső és belső tisztítására, fürdőszobák, vagy konyhák takarításánál, mosógépben, vagy mosogatásnál, autómosásnál, konzerviparban és még sok más helyen, ahol tisztításra van szükség. 


A felhasználási területeknek csak a fantázia szab határt.

Van ötlete?    Ossza meg velünk!

 
 

Egy teljesen ÖKO techológia!

Magyar fejlesztés!

Ne csupán vásárló legyen, váljon társtulajdonossá!

Kérje a személyre szabott ajánlatot! Az emailben kattintson a FOGLALÁS-ra!

Ha ötlete vagy kérdése van, írjon nekünk:   projekt@safis.hu

Startup projektvonal:   +36-70-388-2496

   

 

Webmester: ITM
Safis Webáruház © 2019