Információ kérés megerősítés

Ahhoz, hogy konkrét startup ajánlatokat küldhessünk az Ön számára, kérjük, az itt található egyszerű űrlapot legyen kedves kitölteni! Az Ön személyes hozzájárulása nélkülözhetetlen, hogy személyre szabottan válogathasson a startup lehetőségek közül.


Figyelem!  Nem adatgyűjtés!

A személyes adatokat elkülönítetten kezeljük és kizárólag konkrét startupokba történő nyereség részesedés vásárlási információkat és projekteket küldünk az Ön számára. Nem használjuk sem reklám, sem egyéb más célokra, harmadik félnek nem adjuk ki. Az Ön adatait nem adjuk ki hatósági kérésre sem. (NAV stb.)

Ha szeretne konkrét startup ajánlatokat kapni, az alábbi rubrikákat kérjük, töltse ki, és kattintson az "Adatok elküldése" gombra! 
Ha az adatok küldésével kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük, hívja a +36-70-388-2520-as startup projekt vonalat munkanapokon 10-17 óra között.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Kérjük, ügyeljen a hibátlan email cím és telefonszám beírásra!

A gombra kattintással hozzájárul, hogy további információkat és konkrét ajánlatokat küldjünk az Ön számára a startup vállalatokban történő Nyereség Részesedési Jog szerzési lehetőségekről és projektekről.


FIGYELMEZTETÉS!    A Nyereség Részesedési Jog vásárlása startup vállalatokban magas kockázatú befektetés, amely akár a teljes befektetett tőke elvesztésével járhat! A befektetési szakemberek tanácsa, hogy legfeljebb a rendelkezésre álló anyagi tartalékaid 10-30%-át kitevő nagyságrendű pénzt fektess magas kockázattal járó befektetésekbe!

Webmester: ITM
Safis Webáruház © 2018