Ajánlói ajándék akció

Ajánld termékeinket és levásárolható bónuszt kapsz ajándékba!

Az akcióban 2.000, 5.000 vagy 10.000 Ft értékű bónuszt kap ajándékba, melyért tetszőleges termékeket vásárolhat
a Safis webáruházban.

Amennyiben ismerőse, barátja az Ön ajánlása alapján él a lehetőséggel és a Safis webáruház vásárlójává válik, úgy Ön az ismerősei vásárlásai után, annak mértékétől függően a fenti bónuszokat kapja, az alább olvasható feltételekkel.

Helyzetbe hoztuk Önt !

Ismerősei is élhetnek a Status vákuum doboz és pumpa akció lehetőségével:

Milyen feltételei vannak, hogy Ön megkapja az ajándékot?

Amennyiben az Ön Safis kódjával regisztrál bármelyik ismerőse, azaz az új vásárló lesz a Safis webáruházban 2017. július 12-től augusztus 31-ig , és vásárlásainak összértéke ezen időszak alatt eléri, vagy meghaladja a 10.000, 20.000 vagy 40.000 Forintot, Ön ajándékba kap 2.000, 5.000 illetve 10.000 Forint értékű levásárolható bónuszt, amit 2017. szeptember 15. után bármikor levásárolhat a Safis webáruházban időkorlát nélkül! Az új Safis vásárló határidőn belüli vásárlásai összeadódnak, amelyért Önnek járó bónuszokat 2017. szeptember 15-ig írunk jóvá az Ön Safis fiókjában.

A vásárlás értékébe nem számít bele a szállítási díj.
Az akciós oldalon található termékek nem számítanak bele a vásárlás értékébe!

Milyen mértékű vásárlások után kap ajándék bónuszt?

Barát, ismerős vásárlásainak összértéke szállítási költség nélkül az akciós időszak alatt (vásárlóként): Az ajándékba kapott,
levásárolható bónusz
összege
≦ 10.000 Ft   2.000 Ft
≦ 20.000 Ft   5.000 Ft
≦ 40.000 Ft 10.000 Ft

Honnan tudjuk, hogy Ön küldte az új vásárlót?

Adja meg saját Safis kódját az ismerősének (amit a saját Safis fiókjában a belépéskor a főoldalon megtalál). Az ismerőse ezt az ajánlói kódot írja be, és Önt nevezze meg ajánlóként a vásárlásnál.

Hogyan tudja levásárolni az ajándék bónuszt?

  • Az ajándék bónuszait a Safis fiókjában a bónusz sorban írjuk jóvá, és 2017. szeptember 15-től kezdve bármikor levásárolhatja tetszőleges termékekre (akciós termékekre is). Amikor leadja a megrendelését, a végösszegből kerül jóváírásra az ajándék bónusz.
  • A bónusz akár egyben, akár részletekben is levásárolható.
  • Ha alacsonyabb összegű a vásárlása, mint a bónusz értéke, akkor a bónuszból levonásra kerül a vásárolt összeg, a fennmaradó összeget bármikor időkorlát nélkül, szabadon felhasználhatja későbbi vásárlásai esetén.
  • A bónusz készpénzre nem váltható!

Hány embernek ajánlhatja?

Akárhánynak, nincs mennyiségi korlát. Ha 10 ismerőse vásárol a megadott összegek felett az akció határidején belül, akkor 10-szer megkapja az ajándék bónuszt. Az ismerősök vásárlásai külön-külön - egyesével - kerülnek  elszámolásra, nem vonhatók össze!

Honnan láthatja, hogy ki mennyit vásárolt?

A Safis fiókjában a "hálózatom" menüpont alatt nyomon tudja követni az Önhöz regisztrált tagokat és vásárlásaikat.

Akció időtartama és a bónuszbeváltás

Az akció időtartama: 2017. július 12. - 2017. augusztus 31.

Bónuszbeváltás: 2017. szeptember 15-től

Mit tegyen, ha további kérdései vannak?

Látogassa meg a www.safis.hu weboldalt, hívhatja az ügyfélszolgálatot a 06-70-539-6512-es telefonszámon munkanapokon nyitvatartási időben: hétfő-kedd-péntek 10-17; szerda és csütörtök 10-18 óra között. Minden további információt a regisztrációról, a rendelés menetéről, a vásárlási feltételekről, a szállítási módokról, a termékátvételi lehetőségekről a www.safis.hu weboldalon megtalál.

A változtatás jogát fenntartjuk!

 

Webmester: ITM
Safis Webáruház © 2017