Nyári Forma 1 kupon

Nyári Forma 1 ajánlat. 30% - 60% közötti árengedmények!
Az akció részleteiről itt olvashat!
Konyhai vákuum ételtárolás
őrölt, darált vagy morzsolt fűszerek aroma- és illattartó tárolása műzli, a rizs, a cukor, a mazsola, a zabpehely, a liszt, lencse, kandírozott gyümölcsök, kókusz-reszelék, tejpor, bébitápszer, bulgur tárolása citrusfélék, almafélék, szilva, meggy, cseresznye, bogyós gyümölcsök, leveszöldségek főzelékalapanyagok tárolása
Vákuum tároló doboz, kerek, 0.75 literes
Eredeti ízek, hosszantartó frissesség, szagtalan tárolás! Alkalmas pl. őrölt, darált vagy morzsolt fűszerek aroma- és illattartó tárolására. Nagyon hosszú ideig eltartható benne mák, mandula, dió, mogyoró, pisztácia, vagy akár a chia is.

tovább a termékhez

Vákuum tároló doboz, kerek, 1.5 literes
Eredeti ízek, hosszantartó frissesség, szagtalan tárolás! Hónapokig frissen tartható benne a műzli, a rizs, a cukor, a mazsola, a zabpehely, a liszt, lencse, kandírozott gyümölcsök, kókusz-reszelék, tejpor, bébitápszer vagy akár bulgur is.

tovább a termékhez

Vákuum tároló doboz, téglalap, 3.0 literes
Eredeti ízek, hosszantartó frissesség, szagtalan tárolás! Méreténél fogva alkalmas citrusfélék, almafélék, szilva, meggy, cseresznye, bogyós gyümölcsök, leveszöldségek főzelékalapanyagok, nagyobb mennyiségű készételek, vagy egész szőlőfürtök tárolására is.

tovább a termékhez

keksz, a nápolyi, a linzer, vagy a vaniliás karika tárolása a fedő segítségével megteremthető a légszegény környezet kedvenc edényeidben frissen facsart gyümölcslevet, zöldség- vagy gyümölcsturmixot, a bekevert bólét, vagy Sangriát is tárolhatod benne hosszú ideig

Vákuum tároló doboz, téglalap, 4.5 literes
Alkalmas nagy mennyiségű készételek, levesek, vagy nagyobb méretű friss gyümölcsök, zöldségek, de akár péksütemények tárolására, vekni, cipó, bagett frissességének megőrzésére. Friss marad benne a keksz, a nápolyi, a linzer, vagy a vaniliás karika is.

tovább a termékhez

21 cm átmérőjű vákuum edényfedő.
A vákuumfedő 10-21 cm közötti, kerek, sima peremű edényekhez, tálakhoz használható. A fedő segítségével megteremthető a légszegény környezet kedvenc edényeidben is. Saláták, gyümölcsök, tejtermékek, vagy maradék ételek tárolására. Minden edényhez használható, amely nem roppan össze a vákuum környezettől.

tovább a termékhez

Vákuum kancsó, kerek, 1.0 literes
1 liter frissen facsart gyümölcslevet, zöldség- vagy gyümölcsturmixot, tejet, bekevert bólét, vagy Sangriát is tárolhat benne hosszú ideig aroma és ízvesztés nélkül.

tovább a termékhez

az ételek hosszabb ideig tárolhatók minőségromlás nélkül

Vákuum fóliák 3 féle méretben.
Rengeteg féle étel hosszabb idejű tárolására felhasználható. 
A fólia különleges rácsos szerkezete lehetővé teszi a szinte teljesen légmentes tér létrehozását, melyben az ételek hosszabb ideig, (akár hónapokig, sőt évekig) tárolhatók minőségromlás nélkül.
A vákuum létrehozásához vákuumozó gép megléte elengedhetetlen.
 

tovább a termékhez

Amennyiben a Forma1 kupon akció érvényességi ideje alatt leadott rendeléseinek összértéke (szállítási költség nélkül) eléri vagy meghaladja a 15.000 Ft-ot, egy szabadon válaszott termékre 50% kedvezményt kap.
Ha a rendelését a Forma1 időmérő edzés (2017.07.29. 13:30 - 15:15) vagy a Forma1 verseny (2017.07.29. 13:30 - 16:30) ideje alatt adja le, a webáruházból egy tetszőlegesen kiválaszott termékre 60% kedvezményt kap. A rendelés véglegesítése során be kell írnia a megjegyzés rovatba, melyik termékre kéri a kedvezményt.
A 60%-os kuponkódot lejjebb találja meg, kizárólag a magyar Forma1 időmérő és a verseny ideje alatt.
Az 50%-os kuponkódot a Safis webáruház több termékoldalán megtalálhatja. Keresse meg, és írja be megrendeléskor a megjegyzés rovatba!
A kedvezmény összege nem szerepel a rendelés összesítésében, azt utólag, a rendelés feldolgozásakor írjuk jóvá és vonjuk le a számla végösszegéből.

KUPONKÓD: keresse meg a Safis termékoldalakon!

Zölség- és gyümölcsszeletelés
Gyümölcs- zöldség és hagymavágó, 5db-os
Zöldség-, hagyma- és gyümölcs-aprítás egyetlen mozdulattal! A cserélhető vágó alsó résszel, két különböző méretre, apró vagy közepes méretű kockákra (6x6 vagy 12x12 mm) vágható a hagyma, zöldség vagy gyümölcs. Nézze meg a videót!

tovább a termékhez

6 egyforma cikkre daraboló
Sokféle gyümölcs vagy zöldség darabolható fel 6 egyenlő gerezdre egy könnyed mozdulattal az éles pengék segítségével.

tovább a termékhez

Zöldség- vagy gyümölcsszeletelő
A japán gyártmányú fogazott rozsdamentes acél pengékkel gyorsan készíthet szeletelt gyümölcsöt vagy zöldséget minimális erőkifejtéssel.

tovább a termékhez

Kézműves kávékülönlegességek
ArGusto Brezza, 250 g, durva őrlésű kávé
ArGusto Brezza a lágy szellő! 60% arabica + 40% robusta kávé keverékéből. Ebben a kávéban egyensúlyban van az arabica kávék lágysága és a robusta kávék karaktere

tovább a termékhez

ArGusto Fresco, 250g, durva őrlésű kávé
ArGusto Fresco a frissesség lendülete! 20% arabica + 80% robusta kávé keveréke. A karakteres robustákat csipetnyi arabica kávé szelídíti ebben kiválónak minősített keverékben

tovább a termékhez

ArGusto Premio, 250 g, szemes babkávé
ArGusto Premio az előkelő nagyság tekintélye! 80% arabica + 20% robusta kávé keveréke. Reggeli, délutáni kávézáshoz. Kiegyensúlyozott, fennséges, legfelemelőbb kávéíz

tovább a termékhez

Tisztítás és takarítás kellékei
Prémium extra mikroszálas törlőkendő 3 db-os, 65x45cm
Ragyogó tisztaság, könnyed takarítás a lakás bármely pontján! Szárazon és nedvesen egyaránt használható a takarítás, tisztítás során, bármilyen vegyszer felhasználása nélkül. Akár konyharuhának is használható!

tovább a termékhez

Üvegtörlő mikroszálas kendő, nagy, 65x45cm
Tökéletes foltmentes törlés üvegen, műanyagon, vitrineken, autóüvegen. A vizes üvegtörlő mikroszálas kendővel tökéletes ragyogást tudsz biztosítani az ajtó- és ablaküvegek, tükrök és autó szélvédők számára

tovább a termékhez

Az idei hazai Forma1 időmérő és verseny futama alatt plusz egy terméket 60% árengedménnyel vásárolhat meg, amennyiben 15 ezer forint felett rendel! A rendelés véglegesítésekor a Megjegyzés rovatba írja be a kuponkódot és írja be, hogy melyik megrendelt termékre vonatkozzon a 60% kedvezmény! A kuponkódot itt találja majd meg a magyar Forma1-es időmérő és a verseny alatt. A kupon kizárólag a nevezett időszakok alatt leadott megrendelésekhez egyszer használható fel.KUPONKÓD: ???
 

Fűszerőrlés és -tárolás
Fűszertartó üveg, 100ml
Modern megjelenés, biztonságos tárolás, egy mozdulattal könnyedén csatlakoztatható a Status bors és fűszerőrlőhöz! A 100ml-es, igényes megjelenésű fűszertartó üvegek önmagukban a fűszerek aromatartó és biztonságos tárolását biztosítják.

tovább a termékhez

Bors- és fűszerőrlő, 100 ml
5 év garancia. Állítható finomságú kerámia őrlőfej. Fűszertárolás, beállítható őrlési finomság.  A Status bors- és fűszerőrlők különböző fűszerek, vagy akár só darálására, őrlésére, valamint és aroma- és ízanyagtartó tárolására lettek kifejlesztve.

tovább a termékhez

Fokhagymahámozó és aprító szett
Egészen apró kockákra aprítja a fokhagymát kéz érintése nélkül, maradékmentesen. Feltétlenül nézze meg termékoldalon a videót!

tovább a termékhez

Az akció részleteiről itt olvashat!

 

Webmester: ITM
Safis Webáruház © 2018