Karácsonyi kalendárium akció és kupon feltételek 2018.

Kattintson IDE a karácsonyi ajándékötletekért!

Általános rendelkezések a 2018. évi karácsonyi-újévi akcióra:

 1. Az akció szervezője: Trend-Inovest Magyarország Kft. Cégadatok:  klikk ide
 2. Az akció tárgya: 
  Amennyiben
  2 db bármilyen, a Safis webáruházban forgalmazott terméket rendel legalább 5.000 Ft értékben, akkor -20% kedvezményt kap a megvásárolt termékek webáruházi árából.
  Amennyiben legalább
  3 db bármilyen, a Safis webáruházban forgalmazott terméket rendel legalább 10.000 Ft értékben, akkor -30% kedvezményt kap a megrendeltek webáruházi árából.
  A 30% kedvezmény - 10.000 Ft-ot meghaladó összegű - egy leadott rendelésen belül minden termékre érvényes 3 db termék vagy a feletti rendelés esetén, függetlenül a megrendelt termékek darabszámtól.
  A kedvezmény többször is igénybe vehető a határidő lejártáig.
  A kosárértékbe beleszámítanak a karácsonyi Safis kalendárium akció keretében rendelhető napi akciós termékek is (-40 -50%), azonban azokra további kedvezmény nem vehető igénybe.
  Ez az ajánlat más kedvezményekkel és akciókkal nem vonható össze!
  A kedvezmény eléréséhez minden vásárlásnál az akció feltételeinek teljesülnie kell, azaz a vásárlások nem vonhatók össze.


  Az akcióról ide kattintva tudhat meg többet!
 3. A karácsonyi Safis kalendárium keretében akciós termékek a megjelölt napokon 30-50% kedvezménnyel rendelhetők korlátozás nélkül. Az aktuális listát IDE KATTINTVA tekintheti meg! Érdemes többször ide látogatnia, mert a kedvezményes termékek listája napról napra változik.
 4. Az akció nem vonatkozik a szállítási díjra.
  Figyelem:  A kedvezmény a számla végösszegéből lesz jóváírva, ami a megrendelés leadásakor és a visszaigazoló emailből nem fog látszódni. A kedvezményes számlát az átvételkor kapja meg a csomaggal együtt. (a rendelésvisszaigazoló email nem a számla!)
 5. Az akcióban minden 16 év feletti természetes személy részt vehet, aki rendelkezik email címmel és saját telefonszámmal, illetve minden személyes Safis fiókkal rendelkező személy, vagy jogi személy (cég).
 6. A vásárláshoz az új vásárlóknak az alábbi személyes adatok megadása kötelező:
 • név,
 • lakcím,
 • telefonszám,
 • e-mail cím.

        Személyes Safis fiókkal rendelkező személyek az email címük és jelszavuk megadását követően tudnak rendelést leadni.

 1. Akciós termék vásárlást csak a www.safis.hu weboldalon keresztül fogadunk el. Személyesen a Safis Központban is lehet leadni online rendelést, azaz közvetlenül tud vásárolni a Bemutatóteremben is! Várjuk szeretettel!
  A Safis Központ címe:  
  1107 Budapest, Zágrábi u. 1. (Bihari Irodaház 3. emelet) Ecseri úti metró megállónál
  nyitvatartás:
  hétfő-kedd-péntek: 10-17 óra, szerda-csütörtök: 10-18 óra
 1. Az akció érvényessége: 2018. december 1.-től 2019. január 6.-ig.
  Az adventi kalendárium akció érvényessége: 2018. december 1.-től december 24.-ig.

Egyéb rendelkezések:

 • A Szervező, nem felel azért, ha valaki bármilyen okból nem tud online rendelést leadni a safis.hu webáruház honlapján.
 • A Szervező megtagadhatja a kiszállítást, vagy az akciós termék átadását, amennyiben résztvevő az akciós szabályok, vagy a Safis webáruház Általános Szerződés Feltételeiben meghatározott szabályok ellen vét.
 • Az Akciós Feltételekben nem szabályozott valamennyi kérdésben, a vevő és a Safis webáruház között, a magyar jog megfelelő rendelkezései alkalmazandók.
 • A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy az irányadó jog keretein belül a jelen akció feltételeit és rendelkezéseit módosítsa, beleértve például az Akció időtartamának lerövidítését vagy meghosszabbítását, vagy egyéb paraméterek változtatását is.
 • Az akció a Safis webáruházban rendelhető termékekre vonatkozik és a készlet erejéig érvényes.
 • Az akciós kalendáriumi termékek változtatásának jogát fenntartjuk.

2018. november 30.

Safis webáruház

vissza a karácsonyi akciós termékek oldalra

 

Webmester: ITM
Safis Webáruház © 2019