Gyűjtőszállítás (csoportos)

 

Mi a gyűjtőszállítás vagy csoportos szállítás?

Gyűjtőszállítás azt jelenti, hogy többen Safis tagként összefogtok, leadjátok megrendeléseiket, és az összes termék kiszállítását egyikőtök címére kéritek.

Egy helyre, egy csomagban történik a kiszállítás, ami azt jelenti, hogy a megrendelt termékeket egy szállítólevélen, egy csomagban, de külön-külön tagonkénti számlázással kapjátok meg egyben. Így mindössze egy szállítási díjat fizettek az összes rendelésért. Ha eléritek a 30.000.- forintot az összes rendeléssel együttvéve, akkor djímentes lesz a kiszállítás.

Gyűjtőszállítás esetén a fizetés is egyben történik a szállítási címen a csomagszállítónak utánvéttel.

Ti magatok, Safis tagok, azután egymás között, megrendeléseitek szerint elosztjátok a termékeket. (és a szállítási költséget)

A fizetés egyben történik a szállítónak, ezért kérünk benneteket, hogy gondoskodjatok róla, hogy a kiszállítás helyén és időpontjában az átvevőnek álljon rendelkezésére a teljes csomag ellenértéke.

 

Mikor használjunk gyűjtőszállítást?

  1. Amikor bruttó 30.000.- Forint alatt szeretnétek egyénileg rendelni és kevesebb postaköltséget szeretnétek fizetni. (Ebben az esetben a postaköltséget annyi felé oszthatjátok, ahányan rendeltetek)
  2. Amikor az egyéni rendeléseitek egyenként nem érik el a bruttó 30.000.- Forintot, de együttesen meghaladják, hogy ne kelljen postaköltséget fizetnetek.
  3. Amikor rendelni szeretnél, de előre tudod, hogy nem leszel otthon a kiszállítás időpontjában és az azt követő pár napban. Így lesz, aki átveszi és kifizeti a csomagodat.

 

Jelenleg a gyűjtőszállítás menete a következő:

Megrendeléskor Ti (Safis tagok) válasszátok ki, hogy ki legyen közületek a "gesztor", akinek a címére kéritek a csomagot kiszállítani.

Mindannyian, akik egy szállításban szeretnétek a csomagot megkapni, adjátok le a megrendeléseiteket, mindenki a saját Safis webáruház fiókjában.

A megrendeléskor a legutolsó "Megjegyzés" rovatba írjátok be, hogy "GYŰJTŐSZÁLLÍTÁS" és

kérjük soroljátok fel (név + Safis kód), akikkel együtt szeretnétek leadni a gyűjtőszállítást, megjelölve, hogy melyikük lesz a GESZTOR, akinek a címére kiszállítja a futár a csomagot.

Safis kódodat a saját fiókodban a "pontjaim" fül alatt találod bal felül.

 

PÉLDA:

GYŰJTŐSZÁLLÍTÁS!

1. Kovács Béla, HU-AA12345  GESZTOR (ide kérjük a kiszállítást)

2. Tóth Pál, HU-AA23456

3. Németh Károly, HU-AA34567

 

A megjegyzés rovatba további adatokat nem kell feltüntetnetek!

A megrendelt csomag kézbesítését követően, rendelő tagok a rendeléseitek szerint egymás között kiosztjátok a megrendelt termékeket, valamint a számlákat, amelyek mindig az adott tag nevére szólnak.

Fontos, hogy a gyűjtőszállítás esetén megrendeléseiteket mindanannyian 24 órán belül adjátok le a saját Safis webáruházatokban, hogy tartani tudjuk a 2 napos szállítási határidőt. Amennyiben a megjelölt rendelések közül egy vagy több nem érkezik be 24 órán belül, felvesszük a kapcsolatot a megjelölt tagokkal, azonban a kiszállítást csak az összes megrendelés beérkezését követően tudjuk teljesíteni.

 

Ha bármi kérdésed merül fel a gyűjtőszállítással kapcsolatban, kérjük hívd az ügyfélszolgálatot munkaidőben a 06-70-539-6512-es telefonszámon!

Webmester: ITM
Safis Webáruház © 2018