Gyűjtőszállítás (csoportos)

 

Mi a gyűjtőszállítás vagy csoportos szállítás?

Gyűjtőszállítás azt jelenti, hogy többen, Safis vásárlóként összefognak, leadják megrendeléseiket külön-külön, és az összes termék kiszállítását egyikőjük címére kérik kiszállítani egy csomagban, vagy egy helyre rendelik meg egy csomagban a kiválasztott Pick-Pack Pontra.

Az egy helyre, egy csomagban történő kiszállítás azt jelenti, hogy a megrendelt termékeket egy szállítólevélen, egy csomagban, de külön-külön vásárlóként számlázással kapják meg egyben. Így mindössze egy szállítási díjat fizetnek az összes rendelésért. Ha az összes megrendelés eléri együttesen a 30.000.- forintot, ( kedvezmények levonása után ) akkor djímentes lesz a kiszállítás.

Gyűjtőszállítás esetén a fizetés is egyben történik a szállítási címen a csomagszállítónak vagy a Pick-Pack Ponton utánvéttel.

Önök, Safis vásárlók azután egymás között, megrendeléseik szerint elosztják a termékeket. (és a szállítási költséget)

A fizetés egyben történik a szállítónak, ezért kérjük, hogy gondoskodjanak róla, hogy a kiszállítás helyén és időpontjában az átvevőnek álljon rendelkezésére a teljes csomag ellenértéke.

 

Mikor használjunk gyűjtőszállítást?

  1. Amikor bruttó 30.000.- Forint alatt szeretne egyénileg rendelni, kevesebb postaköltséget szeretne fizetni és ismer valakit, aki szintén rendelést ad le. (Ebben az esetben a postaköltséget annyi felé oszthatják, ahányan rendelnek)
  2. Amikor az egyéni rendeléseik egyenként nem érik el, de együttesen meghaladják a bruttó 30.000.- Forintot, hogy ne kelljen postaköltséget fizetni.
  3. Amikor rendelni szeretne, de előre tudja, hogy nem lesz otthon a kiszállítás időpontjában és az azt követő pár napban. Így lesz, aki átveszi és kifizeti a csomagját.

 

A gyűjtőszállítás menete :

Megrendeléskor válasszák ki, hogy ki legyen Önök közül a "gesztor", akinek a címére kérik a csomagot kiszállítani.

Mindannyian, akik egy szállításban szeretnék a csomagot megkapni, adják le a megrendeléseiket, mindenki a saját Safis webáruház fiókjában.

A megrendeléskor a legutolsó "Megjegyzés" rovatba írják be, hogy "GYŰJTŐSZÁLLÍTÁS" és

kérjük sorolják fel (név + Safis kód), akikkel együtt szeretnék leadni a gyűjtőszállítást, megjelölve, hogy melyikük lesz a GESZTOR, akinek a címére kiszállítja a futár a csomagot.

Safis kódját a saját fiókjában  a "pontjaim" fül alatt találja bal felül.

 

PÉLDA:

GYŰJTŐSZÁLLÍTÁS!

1. Kovács Béla, HU-AA12345  GESZTOR (ide kérjük a kiszállítást)

2. Tóth Pál, HU-AA23456

3. Németh Károly, HU-AA34567

 

A megjegyzés rovatba további adatokat nem kell feltüntetni!

A megrendelt csomag kézbesítését követően, rendelő tagok a rendeléseik szerint egymás között kiosztják a megrendelt termékeket, valamint a számlákat, amelyek mindig az adott vásárló nevére szólnak.

Fontos, hogy a gyűjtőszállítás esetén megrendeléseiket mindanannyian 24 órán belül adják le a saját Safis webáruház fiókjaikban, hogy tartani tudjuk a 2 napos szállítási határidőt. Amennyiben a megjelölt rendelések közül egy vagy több nem érkezik be 24 órán belül, felvesszük a kapcsolatot a megjelölt tagokkal, azonban a kiszállítást csak az összes megrendelés beérkezését követően tudjuk teljesíteni.

 

Ha bármi kérdése merül fel a gyűjtőszállítással kapcsolatban, kérjük hívja az ügyfélszolgálatot munkaidőben a 06-70-539-6512-es telefonszámon!

Webmester: ITM
Safis Webáruház © 2019