ArGusto kézműves kávé

A kávé manufaktúra mestermunkája!

Mit kell tudni a kézműves kávékról?

A kávé pörkölése különleges figyelmet és szakértelmet igényel. A kézműves kávé jellemzője, hogy a nagyüzemi kávépörkölés helyett kis mennyiségben történik a kávészemek pörkölése 12 kg-os tételekben. Minden munkafolyamatot automatizálás nélkül kézzel végzünk. A pörkölőmester figyeli a pörkölés folyamatát és a legmegfelelőbb pillanatokban avatkozik közbe. Minden egyes kávéfajtának megvannak a maga pörkölési jellemzői, amiket messzemenően figyelembe veszünk kávéink pörkölésénél és a kávékeverékek összeállításánál.

A kávépörkölés velejárója, hogy a pörkölés után, a megfelelő pörkölési szint elérésével nem ér véget a pörkölési folyamat, hanem a kávé tovább "dolgozik", ami előnytelenül befolyásolja az aromákat ezért gyors hűtésre van szükség. Ezt a nagyüzemekben vízpermettel oldják meg. A hűtésnél alkalmazott vízpermet nemcsak a kávé súlyát növeli, hanem a kialakult aromákat is rontja, mivel a kioldódás megkezdődik. A kis mennyiségeknek köszönhetően ezt intenzív léghűtéssel, víz permetezése nélkül végezzük, így az aromák és a teljes koffeintartalom a kávészemekben maradnak.

A világ más-más tájairól származó kávéknak más-más karakterük van. Különböző pörkölési szinteken más-más jellege domborodik ki az ízeknek. Több éves kísérletező munkával létrehoztunk olyan válogatott kávékeverékeket, melyek aromája, illata és harmóniája egyedülálló, a megfelelő szintű pörkölésnek köszönhetően. Kávéink az arabica és robusta kávék kölönböző világtájakon termő kávéiból kerültek összeválogatásra, hogy Te érezd a mindent felülmúló különbséget az ízekben. Ez már valóban művészet. A lágy, krémes íztől indulva az erősebb testesebb ízvilágig megtalálod a számodra mennyei ízt tartogató kávét, capuccinot. Kávéinkban 5-7 különböző kávétípusból gondosan összeválogatott kávét találsz.

Az Ar'Gusto kávék a világ legjobb kávéiból kerülnek válogatásra.

 

 

Artigiano Gusto

Valódi kézműves ízekben, a hódító aromák tánca. Mindent felülmúló különbség! Frissen pörkölt szemeskávé, amiben a legteljesebb aroma rejlik!

 

Keresés pontosítása

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
ArGusto kávé mintakollekció (őrölt kávéból) 8x4 csésze kávé
Ar'Gusto kávé mintakollekció (őrölt kávéból) - 8x4 csésze kávé          ..
Fogyasztói ár: 2,990Ft
Webáruház ár: 2,390Ft
Webmester: ITM
Safis Webáruház © 2018