Finom őrlésű kézműves kávé

A finom őrlésű kávék kifejezetten espresso gépekhez ajánlott őrlési forma. Sokkal ízesebb karakteresebb, krémesebb a lefőzött kávé.
 
Figyelem! A finom őrlésű kávé kotyogós kávéfőzőhöz nem használható, mert eldugítja a szűrőt és nem fő le a kávé! A víz a finom őrlésű kávén lassan, vagy egyáltalán nem folyik át, ezért megéghet a kávé és keresű lesz a lefőtt lé! Ezért ne használd csak a megfelelő kávégéppel!!!
 
A megfelelő őrlés éppen annyira fontos, mint a jó minőségű kávékeverék. Szakértőink pont ennek érdekében nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a legtökéletesebb szemcséket hozzák létre.
 
Az ArGusto őrölt kávék az arabica és robusta kávé kiváló keverékei.
Az arabica jellemzői közé tartozik a selymes ízvilág, míg a robusta a kesernyésebb kávét kedvelőknek válhat a kedvencévé. Mindegyik ArGusto kávé másmilyen arányban tartalmazza ezt a két kávéfajtát, így minden esetben különöbőző aromát és ízt tapasztalhatunk. Koffeintartalmuk változó és teljesen koffeinmeteset is lehet találni.
Az ArGusto kézműves őrölt kávékat aromazáró csomagolásba töltik, így ha minden használat után lezárod azt a zacskón található egyszerű klipsszel, akkor megőrizhető a kávé természetes ereje és íze. A csomagoló anyag újrahasznosított papírból készült, tehát nem csak praktikus, hanem környezetbarát is.

 

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.
Webmester: ITM
Safis Webáruház © 2018