Videó

Új nap kel fel a startup vállalkozások horizontján

Már 200.000 Ft-tal részese lehet egy STARTUP-nak! Sőt, akár többnek is…

Egy Magyarországon egyedülálló startup finanszírozási koncepció révén már minimális tőkével is TÁRSTULAJDONOSA lehet egyidejűleg akár több tucat startup vállalkozásnak! Köztük olyan világszenzációnak minősülő találmányoknak is, mint a zéróponti víz, a tűzálló fa, vagy egy Rubik- kocka méretű kazán, amely egy kis méretű (40-50 m2) lakás teljes fűtés-, melegvíz ellátását képes biztosítani, napelemmel összekötve akár ingyen is. Hetente több új találmánnyal bővül a cég termékköre, amelyek közül a társaság a legjobbakat kívánja elsősorban a nemzetközi piacra juttatni és sikerre vinni.

Ön valójában magában a Safis Befektető Társaságban szerez tulajdonrészt, amely részvényein keresztül tulajdonosa lesz több találmánynak, illetve résztulajdonosa lesz több startup vállalkozásnak.

Mint ilyen, Ön a legkisebb befektetésével is az ÖSSZES startup projektben és találmányban tulajdonrészt szerez.  

Ilyen módon a befektetésének megtérülése így NEM egyetlen vállalkozás sikerétől függ, hanem a folyamatosan bővülő startup portfólió legalább valamelyik vállalkozásának, vagy találmányának sikerétől! Ha csak egy sikert arat, Ön TELJES sikert aratott! Lenyűgöző!  

A megszerzett tulajdonhányada értékesíthető, örökölhető és kötelezettségmentes.

Kattintson a képre és elindul a videó!

 

 


Ön tulajdonhányadot szerezhet abban a vállalatban, amelyhez naponta áramlanak forradalmi találmányok, kiforrott, de gyenge marketing miatt küszködő termékek és már feltörekvő, de tőkehiány miatt megrekedt cégek!

Az Önöz hasonló kisbefektetők százainak bizalmával és hitével, valamint az általunk évtizedek alatt felhalmozott tapasztalattal és szaktudással létrejött az a környezet, amellyel új mércét állító találmányok és induló vállalkozások tucatjai Magyarországon is megkaphatják azt a támogatást, amellyel a tőkeerős nyugat egyik világsikert produkálja a másik után.

 

Nézze meg erről a páratlan befektetési koncepcióról szóló videót, amely a Safis- EVO Zrt. vezérigazgatójának életet átformáló előadása! Amíg nem hallotta ezt megdöbbentő elemzést, nem lehet valódi fogalma arról, hogy kisbefektetőként milyen lehetőségei vannak valójában…

Kattintson a fenti képre és elindul a videó!

 Ha megnézte a fenti videót, és a látottak alapján szeretné, hogy konkrét ajánlatokat küldjünk az Ön számára,
kérjük, hogy kattintson a fenti "Kérem a további információkat" gombra!

 

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.
Webmester: ITM
Safis Webáruház © 2018