Videó

Új nap kel fel a startup vállalkozások horizontján

Már 200.000 Ft-tal részese lehet egy STARTUP-nak! Sőt, akár többnek is…

Egy Magyarországon egyedülálló startup finanszírozási koncepció révén már pár százezer vagy pár millió forint tőkével is TÁRSTULAJDONOSA lehet egyidejűleg akár több tucat startup vállalkozásnak! Köztük olyan világszenzációnak minősülő találmányoknak is, mint a a Blokkwood vízálló fa, vagy a Trendext okoskép készítő és küldő szoftver, amely a világ üzenetküldési módszereit alapjaiban változtatja.

 

Ebből a rövid videóból átfogó képet kaphat,

hogy milyen lehetőség áll az Ön rendelkezésére!

 

Kattintson a képre, és indítsa el videót!

 

 

Ön akár egy befektetéssel is az ÖSSZES startup projektben és találmányban tulajdonrészt szerez.  

Ilyen módon a befektetésének megtérülése így NEM egyetlen vállalkozás sikerétől függ, hanem a folyamatosan bővülő startup portfólió legalább valamelyik vállalkozásának, vagy találmányának sikerétől!

Ha csak egy sikert arat, Ön TELJES sikert aratott!  


 

 

Havonta több új kimagasló találmánnyal bővül a cég termékköre, amelyek közül a társaság a legjobbakat kívánja elsősorban a nemzetközi piacra juttatni és sikerre vinni. 

Amíg nem hallotta ezt megdöbbentő elemzést, nem lehet valódi fogalma arról, hogy kisbefektetőként milyen lehetőségei vannak valójában. Nézze meg erről a páratlan befektetési koncepcióról szóló videót, amely a Safis Cégcsoport vezérigazgatójának életet átformáló előadása!

Előadó: Guttmann Tamás, a Safis Cégcsoport vezérigazgatója

(Az előadás a 2017. január 23-i “Befektetői Est” című rendezvényén hangzott el.)

 

Kérjük, indítsa el a videót!
Ön tulajdonhányadot szerezhet abban a vállalatban, amelyhez naponta áramlanak forradalmi találmányok, kiforrott, de gyenge marketing miatt küszködő termékek és már feltörekvő, de tőkehiány miatt megrekedt cégek!

Az Önöz hasonló kisbefektetők százainak bizalmával és hitével, valamint az általunk évtizedek alatt felhalmozott tapasztalattal és szaktudással létrejött az a környezet, amellyel új mércét állító találmányok és induló vállalkozások tucatjai Magyarországon is megkaphatják azt a támogatást, amellyel a tőkeerős nyugat egyik világsikert produkálja a másik után. Ehhez csatlakozhat Ön is.

A megszerzett tulajdonhányada értékesíthető, örökölhető és kötelezettségmentes.

 

 

Az alábbi gombra kattintva további információkat küldünk Önnek, amelyből részletesen tájékozódhat a lehetőségről, a háttérről, a cégről, a fejlesztés alatt álló, vagy piaci bevezetés előtt álló találmányokról.

 Ha megnézte a fenti videót, és a látottak alapján szeretné, hogy konkrét ajánlatokat küldjünk az Ön számára,
kérjük, hogy kattintson a fenti "Kérem a további információkat" gombra!

 

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.
Webmester: ITM
Safis Webáruház © 2018