Óriásit szakít részvényeivel a bukott Uber-vezér

Óriásit szakít részvényeivel a bukott Uber-vezér

Szerző: Máth Dávid - totalcar.hu, 2018.01.06. 13:07

Nem akármilyen hír miatt került újra a sajtó figyelmébe Travis Kalanick, az Uber tavaly nyáron leváltott ügyvezetője. Az exvezérnek még mindig komoly részesedése van a  vállalatból, amit most elkezdett kiárusítani: dollármilliárdos üzletről van szó. 

000 DV1942419

Úgy fest, lassan végleg véget ér az Uber és Kalanick kapcsolata. Bár az ügyvezető pozícióból már félretették a tavalyi botrányok után, máig övé a cég nagyjából tíz százaléka. Ezidáig büszkén hangoztatta, hogy soha nem adott el részvényeiből, de most nagyot fordult a hozzáállása: rögtön eladta volna a tulajdonrésze javát, ha teheti, de végül különféle szabályozások és a körülmények miatt csak a részvényei 29 százalékát vették meg tőle. A SoftBank Group Corp. vásárolta meg a tíz százalékos részesedés nagyjából harmadát Kalanicktól 1,4 milliárd dollárért (345 milliárd forint).

A cikk forrása: https://totalcar.hu/magazin/hirek/2018/01/06/oriasit_szakit_reszvenyeivel_a_bukott_uber-vezer/_______________________________________________________________

 

Kiszámoltuk: ez azt jelenti, hogy az UBER vállalatban 0,01% mértékű üzletrész jelenleg 1,1 milliád forintot ér.

Regisztráljon a Díjmentes Befektetői Fórumra, ahol éppen futó hasonlóan kiváló projekteknek, fejlesztéseknek és találmányoknak előmenetelét láthatja.
A fórum célja megmutatni, hogyan válhat Ön is részesévé, haszonélvezőjévé és társtulajdonosává dollármilliárdos sikertörténeteknek.

Az egyik következő világsiker az Öné lehet.

2,6 milliárd DOLLÁR a színpadon!
Kattintson IDE és töltse le a díjmentes belépőjét!
Az oldalon minden információt megtalál a rendezvényről.

 

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.
Webmester: ITM
Safis Webáruház © 2018