Wolf's autóápolás

Szeretnéd egyszerűen letudni az autód pucolását, tisztántartását, ápolását?
Akkor éld át a nano felületkezelés előnyét és máris élmény lesz az autó ápolás!

Te melyik típusba tartozol?
A) Szereted az autódat ápolni, simogatni, szereted ha kifogástalan állapotban van!

B) Nem szeretsz az autóddal foglalkozni, csak vigyen el téged, ahova szeretnéd, viszont nem szereted, ha koszos autóban kell ülnöd, és utálod a takarítást!

Melyik típusnak való a NANO autóápolás?
Jó hírem van! Mindkettőnek!

 

A WOLF'S-szal kezelt autód többszörös ideig tiszta marad, lepereg róla a víz, nehezen tapad meg rajta a szennyeződés.

Ami mégis rárakódik, könnyedén el tudod távolítani a különleges nano bevonatoknak köszönhetően.

Az élmény leírhatatlan, amikor esőben közlekedsz és lepereg minden az autódról, vagy amikor egy hónap után még mindig nincs por a műszerfaladon!

 

Nano autóápolás

Hogyan működik a nano technológia az autóápolásban?
Úgy működik, mint a lótusz levele. Pici apró nano méretű tüskék nem engedik meg a víznek, hogy nedvesítő hatással legyen, azaz a víz felületi feszültsége egyben tartja a vízcseppeket, így könnyedén legördülnek a felületről, ráadásul magával ragadják a szennyeződéseket is, így öntisztuló jellegű felületet kapsz, amit elképesztően egyszerű tisztítani és karbantartani.
A szuper vízlepergető (hidrofób) felület létrehozása során kémiai úton egy nano méretű érdes felületet hozunk létre, amely egy háromrétegű bevonatként épül fel.

Több információ

 

Ápolószerek

A Wolf’s ápolószerek az autó külső és belső felületének kezelésére lettek kifejlesztve, elsősorban arra, hogy a kezelt felületet felújítsák és lassítsák az anyag elöregedését.
Az ápolószereket felhasználhatod autód műanyag, gumi, bőr, és lakk felületeinek kezelésére a végeredmény az összes anyag esetén lenyűgöző lesz. Látni fogod, hogy a kezelt felületek visszafogják nyerni eredeti színüket és olyan állapotba kerülnek, mintha vadonatújan vetted volna őket.

Több információ

 

Viaszok és polírok

A Wolf’s viasz és polír termékei az autó felületén lévő különböző méretű sérülések és karcok kezelésére lettek kifejlesztve különböző kiszerelésekben. A kezelőanyagok egészen extrém sérülésekkel szemben is képesek helyt állni, legfőbb tulajdonságuk, hogy a polírozott felületnek védelmet illetve magas fényt nyújtanak.
Nem kell szakemberhez fordulnod a termékekkel kapcsolatban, mivel alacsony oldószertartamuk révén teljesen ártalmatlanok rád, egészségedre pedig nem veszélyesek.

Több információ

 

Autóápolási kiegészítők

Szeretnéd megkönnyíteni a takarítást?
Eleged van a nehezen eltávolítható makacs foltokból és szennyeződésekből?

Tökéletes megoldás a környezetkímélő, költséghatékony mikroszálas törlőkendő! A Speciális kiegészítőkkel még könnyebben felviheted az ápoló és takarító szereket.
Több információ

 

Webmester: ITM
Safis Webáruház © 2019