Wolf's autóápolás

Szeretné egyszerűen letudni az autója pucolását, tisztántartását, ápolását?
Akkor élje át a nano felületkezelés előnyét és máris élmény lesz az autóápolás!

Ön melyik típusba tartozik?
A) Szereti az autóját ápolni, simogatni, szereti ha kifogástalan állapotban van!

B) Nem szeret az autójával foglalkozni, csak vigye el Önt, ahova szeretné, viszont nem szereti, ha koszos autóban kell ülnie, és utálja a takarítást!

Melyik típusnak való a NANO autóápolás?
Jó hírem van! Mindkettőnek!

 

A WOLF'S-szal kezelt autója többszörös ideig tiszta marad, lepereg róla a víz, nehezen tapad meg rajta a szennyeződés.

Ami mégis rárakódik, könnyedén el tudja távolítani a különleges nano bevonatoknak köszönhetően.

Az élmény leírhatatlan, amikor esőben közlekedik és lepereg minden az autójáról, vagy amikor egy hónap után még mindig nincs por a műszerfalán!

 

Nano autóápolás

Hogyan működik a nano technológia az autóápolásban?
Úgy működik, mint a lótusz levele. Pici apró nano méretű tüskék nem engedik meg a víznek, hogy nedvesítő hatással legyen, azaz a víz felületi feszültsége egyben tartja a vízcseppeket, így könnyedén legördülnek a felületről, ráadásul magával ragadják a szennyeződéseket is, így öntisztuló jellegű felületet kap, amit elképesztően egyszerű tisztítani és karbantartani.
A szuper vízlepergető (hidrofób) felület létrehozása során kémiai úton egy nano méretű érdes felületet hozunk létre, amely egy háromrétegű bevonatként épül fel.

Több információ

 

Ápolószerek

A Wolf’s ápolószerek az autó külső és belső felületének kezelésére lettek kifejlesztve, elsősorban arra, hogy a kezelt felületet felújítsák és lassítsák az anyag elöregedését.
Az ápolószereket felhasználhatja autója műanyag, gumi, bőr, és lakk felületeinek kezelésére a végeredmény az összes anyag esetén lenyűgöző lesz. Látni fogja, hogy a kezelt felületek visszafogják nyerni eredeti színüket és olyan állapotba kerülnek, mintha vadonatújan vette volna őket.

Több információ

 

Viaszok és polírok

A Wolf’s viasz és polír termékei az autó felületén lévő különböző méretű sérülések és karcok kezelésére lettek kifejlesztve különböző kiszerelésekben. A kezelőanyagok egészen extrém sérülésekkel szemben is képesek helyt állni, legfőbb tulajdonságuk, hogy a polírozott felületnek védelmet illetve magas fényt nyújtanak.
Nem kell szakemberhez fordulnia a termékekkel kapcsolatban, mivel alacsony oldószertartamuk révén teljesen ártalmatlanok Önre, egészségére pedig nem veszélyesek.

Több információ

 

Autóápolási kiegészítők

Szeretné megkönnyíteni a takarítást?
Elege van a nehezen eltávolítható makacs foltokból és szennyeződésekből?

Tökéletes megoldás a környezetkímélő, költséghatékony mikroszálas törlőkendő! A Speciális kiegészítőkkel még könnyebben felviheti az ápoló és takarító szereket.
Több információ

 

Webmester: ITM
Safis Webáruház © 2019