Status konyhafelszerelések

 

 

 

 

 

 


Világszínvonalú tárolórendszerek és konyhai eszközök

Rend, tisztaság és frissesség a konyhájában, hűtőjében és a kamrájában

Miért előnyös a vákuumtechnológia használata a konyhában?

Az ételek eredeti ízének és tápértékének a megőrzésére szolgál. A vákuumozás által légmentességet, így oxigénmentes környezetet teremthet, ami biztosítja a nyers és főtt ételek hosszú távú eltarthatóságát.

Akár meg 5-szörözheti ételei eltarthatósági idejét!

  • A sütés-főzés mostantól gyerekjáték és valódi élvezet lesz.
  • Nincsenek többé kidobott ételek.
  • Ételei hosszú ideig frissek maradnak.
  • STATUS konyhai eszközök esztétikusak, megőrzik az ételek frisseségét, a legtöbbjük törhetetlen anyagból készült.
  • Az edények egymásba építhetőek, tároláskor nem foglalnak sok helyet.

Nézzen körül a STATUS termékek között és keresse meg a számára legmegfelelőbb konyhai segítséget!

 

Milyen eszközök tehetik könnyebbé az életét a konyhájában ?

STATUS termékek között nem csak tárolórendszereket találhat, hanem számos olyan terméket, melynek egyszerű és praktikus használata lerövidíti a konyhában a főzés előkészítésével járó időt. A STATUS termékek biztonságosan és gyorsan használható vágó, őrlő, nyitóeszközök.

Ismerkedjen meg a prémium kategóriás STATUS vákuumtechnológia kimagasló minőségével és megbízhatóságával!

MEG FOG LEPŐDNI!

Tegye konyháját teljessé STATUS vákuumedényekkel és konyhai eszközökkel és tudja biztonságban élelmiszereit, hogy azoknak a fogyasztása később is ugyan olyan élvezetes legyen, mint amikor elkészültek!

 

Vákuumtárolók

Nincs többé veszteség a konyhájában! A dobozok törhetetlen, BPA* mentes polikarbonátból és ABS műanyagból készültek, hosszú évekig használhatja őket és garantáltan megőrzik az egészségét. Ételhordásra a legjobb választás, hiszen teljesen vízzáró. Hűtője tiszta, a konyhája rendezett lesz! Időt és energiát spórol.
Mindezt elképesztően jó áron!

Több információ

 

Vákuumcsomagolás

Mire való a vákuumfóliázás?
A vákuumfólia, különböző étel típusok tárolására, megvédésére és azok szavatosságának meghosszabbítására felhasználható csomagoló anyag. A fólia különleges rácsos szerkezete lehetővé teszi a levegő tökéletes kiszívását a fóliából, így az összeolvadás után a légmentes teret létrehozva az ételeket tökéletesen, hosszú ideig képes tartósítani.
A vákuumfólia tekercsek 3 féle méretben kaphatók!

Több információ

 

Vákuumkiegészítők

Kupakok, fedelek: A különböző méretű vákuumkupakok és a befőttesüvegekre kifejlesztett vákuumfedelek feladata, hogy légmentessé tegyék a palackok, és a befőttesüvegek belső térfogatát, és megfelelően rögzítsék a kupakokat az üvegek nyílására.
Pumpák: A vákuumkiegészítők családjába tartozik a kézi vákuumpumpa, az elektromos pumpa. Ezek segítségével tudjuk kinyerni a levegőt a vákuumedényekből.

Több információ

 

Konyhai eszközök

A konyha milyen területein alkalmazhatók a kiegészítő eszközök?
A Status konyhai eszközök kreatív és többfunkciós tulajdonságukkal a konyha bármely területén könnyedén felhasználhatóak, legyen az akár sütés vagy főzés. Az eszközök gyors és sérülésmentes munkavégzést tesznek lehetővé, új megoldásokat kínálnak a főzés területén és modernizálják konyhai készletedet.

Több információ

 

Webmester: ITM
Safis Webáruház © 2019