Status konyhafelszerelések

 

 

 

 

 

 


Világszínvonalú tárolórendszerek és konyhai eszközök

Rend, tisztaság és frissesség a konyhádban, hűtődben és a kamrádban

Miért előnyös a vákuum technológia használata a konyhában?

Az ételek eredeti ízének és tápértékének a megőrzésére szolgál. A vákuumozás által légmentességet, így oxigénmentes környezetet teremtesz, ami biztosítja a nyers és főtt ételek hosszú távú eltarthatóságát.

Akár meg 5-szörözheted ételeid eltarthatósági idejét!

  • A sütés-főzés mostantól gyerekjáték és valódi élvezet lesz.
  • Nincsenek többé kidobott ételek.
  • Ételeid hosszú ideig frissek maradnak.
  • STATUS konyhai eszközök esztétikusak, megőrzik az ételek frisseségét, a legtöbbjük törhetetlen anyagból készült.
  • Az edények egymásba építhetőek, tároláskor nem foglalnak sok helyet.

Nézz körül a STATUS termékek között és keresd meg a számodra legmegfelelőbb konyhai segítséget!

 

Milyen eszközök tehetik könnyebbé az életed a konyhában ?

STATUS termékek között nem csak tárolórendszereket találhatsz, hanem számos olyan terméket, melynek egyszerű és praktikus használata lerövidíti a konyhában a főzés előkészítésével járó időt. A STATUS termékek biztonságosan és gyorsan használható vágó, őrlő, nyitóeszközök.

Ismerkedj meg a prémium kategóriás STATUS vákuum technológia kimagasló minőségével és megbízhatóságával!

MEG FOGSZ LEPŐDNI!

Tedd konyhádat teljessé STATUS vákuum edényekkel és konyhai eszközökkel és tudd biztonságban élelmiszereidet, hogy azoknak a fogyasztása később is ugyan olyan élvezetes legyen, mint amikor elkészültek!

 

Vákuum tárolók

Nincs többé veszteség a konyhádban! A dobozok törhetetlen, BPA* mentes polikarbonátból és ABS műanyagból készültek, hosszú évekig használhatod őket és garantáltan megőrzik az egészséged. Ételhordásra a legjobb választás, hiszen teljesen vízzáró. Hűtőd tiszta, a konyhád rendezett lesz! Időt és energiát spórolsz.
Mindezt elképesztően jó áron!

Több információ

 

Vákuum csomagolás

Mire való a vákuum fóliázás?
A vákuum fólia, különböző étel típusok tárolására, megvédésére és azok szavatosságának meghosszabbítására felhasználható csomagoló anyag. A fólia különleges rácsos szerkezete lehetővé teszi a levegő tökéletes kiszívását a fóliából, így az összeolvadás után a légmentes teret létrehozva az ételeket tökéletesen, hosszú ideig képes tartósítani.
A vákuum fólia tekercsek 3 féle méretben kaphatók!

Több információ

 

Vákuum kiegészítők

Kupakok, fedelek: A különböző méretű vákuum kupakok és a befőttes üvegekre kifejlesztett vákuum fedelek feladata, hogy légmentessé tegyék a palackok, és a befőttes üvegek belső térfogatát, és megfelelően rögzítsék a kupakokat az üvegek nyílására.
Pumpák: A vákuum kiegészítők családjába tartozik a kézi vákuum pumpa, az elektromos pumpa. Ezek segítségével tudjuk kinyerni a levegőt a vákuum edényekből.

Több információ

 

Konyhai eszközök

A konyha milyen területein alkalmazhatók a kiegészítő eszközök?
A Status konyhai eszközök kreatív és többfunkciós tulajdonságukkal a konyha bármely területén könnyedén felhasználhatóak, legyen az akár sütés vagy főzés. Az eszközök gyors és sérülésmentes munkavégzést tesznek lehetővé, új megoldásokat kínálnak a főzés területén és modernizálják konyhai készletedet.

Több információ

 

Webmester: ITM
Safis Webáruház © 2019