Mini vákuumfóliázó gép, Status

Mini vákuumfóliázó gép, Status
Mini vákuumfóliázó gép, Status Mini vákuumfóliázó gép, Status Mini vákuumfóliázó gép, Status
Gyártó: Status
Cikkszám: 01104
Készlet információ: Készleten
Webáruház ár: 26,990Ft
Fogyasztói ár: 33,740Ft
Db:  
   - VAGY -   

Status MiniVac, a mindennapos otthoni használatra készült vákuumfóliázó gép


Minden, amit MiniVac vákuumfóliázó gépről tudnia kell...

Használja a MiniVac vákuumfóliázót minden nap ételei eltarthatósági idejének megötszörözéséhez! Takarítson meg időt és pénzt azzal, hogy ételeit vákuumfóliában tárolja!


 

A gép kisebb méretű, mint az asztali BV500-as típus, de a vákuumfóliás ételtárolás minden előnyének élményét ugyanúgy biztosítja, mint a nagyobb méretű társa. 

Kis méreténél fogva akár a konyhapulton is tárolható és így mindig kéznél van ez az elegáns, egyszerűen kezelhető és nagyon hatékony konyhai kiegészítő.


 

Használja automata üzemmódban szárazabb ételek, magvak, zöldségek, aszalványok vákuumfóliázásához és kézi üzemmódban a nagyobb nedvességtartalmú, frissen szedett zöldségekhez, gyümölcsökhöz és ételekhez.

Használati útmutató

Automata üzemmód

Ideális azokhoz a feldolgozott húsokhoz, húskészítményekhez, zöldségekhez és magvakhoz, amely ételek kisebb folyadéktartalmúak.

 • Helyezze a vákuumfóliába az ételt.
 • Győződjön meg arról, hogy a fólia zárórészének belső oldala tiszta és sértetlen.
 • Helyezze az étellel feltöltött fóliazacskót a vákuumozó gép elé az asztalra úgy, hogy a zacskó összehegesztendő része a vákuumozó gép vizszíntes középvonalán túlérjen. Győződjön meg arról, hogy a fóliának a gépbe kerülő része teljesen sima maradt a hegesztés megkezdése előtt.
 • Zárja le a készülék fedelét és nyomja meg a VAC Seal Button feliratú gombot.
 • Nyomja meg jobb és bal kezével a készülék tetején a Press and Hold Labels területet és tartsa lenyomva pár másodpercig. A folyamat alatt a fóliazsák vákuumozása befejeződik. Eközben a készülék fedele lezárva marad. Ha a készülék fedele felnyílik a vákuumozás folyamata alatt, óvatosan zárja azt vissza.
 • Ha a vákuumozás készen van, várja meg, amíg a fedél automatikusan felnyílik, vagy az Unlock gomb megnyomásával nyissa fel a fedelet és a lehegesztett fóliazsákot vegye ki.
 • Ellenőrizze a hegesztést! A tökéletes fóliahegesztésnek a teljes hosszában egységesnek és áttetszőnek kell lennie.

Manuális üzemmód

Ideális a frissen szedett gyümölcsökhöz, salátákhoz, gombához, frissen készült péksüteményekhez, tésztafélékhez, és azokhoz az ételekhez, melyek nagyobb folyadéktartalmúak.

 • Helyezze a vákuumfóliazsákba az ételt. A zsák nyílása legalább 5 cm-rel nyúljon túl a behelyezett ételnél.
 • Győződjön meg arról, hogy a fólia zárórészének belső oldala tiszta és sértetlen.
 • Helyezze az étellel feltöltött fóliazacskót a vákuumozó gép elé az asztalra úgy, hogy a zacskó összehegesztendő része a vákuumozó gép vizszíntes középvonalán túlérjen. Győződjön meg arról, hogy a fóliának a gépbe kerülő része teljesen sima maradt a hegesztés előtt.
 • Zárja le a készülék fedelét és nyomja meg a VAC Seal Button feliratú gombot.
 • Nyomja meg a jobb és bal kezével a készülék tetején a Press and Hold Labels területet és tartsa lenyomva pár másodpercig. A folyamat alatt a fóliazsák vákuumozása befejeződik. Eközben a készülék fedele lezárva marad. Ha a készülék fedele felnyílik a vákuumozás folyamata alatt, óvatosan zárja azt vissza.
 • Ha a kiszívott levegő mennyisége megfelel az elvárásoknak, vagy a zsákba helyezett étel folyadéktartalma elkezd a zsák szája felé szivárogni, nyomja meg a Stop gombot. Ezt követően azonnal nyomja meg a Seal gombot. Ekkor a készülék elkezdi a fóliahegesztést. A hegesztési folyamat alatt a Seal gomb visszajelző fénye világít.
 • Várja meg, amig a fedél kissé felemelkedik, majd vegye ki a fóliazsákot és ellenőrizze a hegesztést! A hegesztésnek a teljes területén egyenletesnek és áttetszőnek kell lennie.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Címkék: vákuum, fólia, gép
Webmester: ITM
Safis Webáruház © 2019